Advies en aanleg voor je hele IT omgeving

Advies en aanleg voor je hele IT omgeving

IT advies op maat

Wil je een stabiel en snel computernetwerk voor thuis, op kantoor of voor je evenement, dan komen we graag langs om te bespreken wat je wensen zijn. Als je tevreden bent over het advies dan sturen we vrijblijvend een offerte toe. Voor vragen kan je contact opnemen.

 

Aanleg

Ook het ontwerp en de aanleg van jouw netwerk behoort tot het totaalpakket dat ConX je kan leveren. Van het trekken van kabels en het patchen op centrale locaties tot het plaatsen, configureren en updaten van benodigde hardware en servers als ook het inrichten en afstellen van jouw wireless netwerk doet ConX voor je.

Dit alles tegen prijzen die minder dan de helft zijn van andere Enterprise oplossingen.

De hardware die we al jaren gebruiken in grote netwerken is krachtig genoeg om zich te meten met grote Enterprise merken en betaalbaar genoeg om op te schalen binnen jouw organisatie waar nodig.

 

Kwaliteit en Continuïteit

Indien gewenst kan ConX in combinatie met de algemene voorwaarden een servicecontract op maat met je maken. Jouw wensen en ideeën geven we samen vorm in een document dat leidend is voor de dienstverlening.

 

Huren

Het is ook mogelijk om een volledig ingericht (wireless) netwerk te huren voor een bepaalde tijd. Voor een festival, congres of (cashless) evenement en de stabiele werking van kassasystemen, ticketscanners, enz. zet ConX een mooi netwerk voor je klaar.

Voor meer informatie zie Festivals en evenementen.

ConX Networks